Profi Jump 20kg


Naziv

Profi Jump 20kg



Za brzo privikavanje prasadi na čvrstu hranu obavezan je preduslov najbolja ukusnost i najviša kvaliteta sirovine. Navikavanjem prasadi na predstarter osiguravamo manje gubitke, lakši prijelaz na čvrstu hranu u fazi odbića, te visoko iskorištenje hrane uz visoke dnevne priraste u uzgoju i kasnije u tovu.

NAČIN DJELOVANJA:

  • Biomin® P.E.P. fitobiotik sadržan u Profi Jumpu brine za stabilnu crijevnu floru bez proljeva.
  • Biotronic® SE forte je kombinacija kiselina i snižava ph-vrijednost, zatim osigurava zdravu probavu i poboljšava prihvaćanje hrane.
  • Mycofix® Plus 3.E osigurava zaštitu prasadi od negativnih utjecaja mikotoksina iz plijesni u krmivu.
  • TopVital i HepaFit kao visoko učinkovite imunostimulirajuće materije koriste se za zaštitu jetre, te opšte visoko aktivno stanje imuniteta.
  • Saccharomyces cerevisiae probiotik služi kao visoko djelotvoran načiN odbrane od patogenih mikroorganizama u probavnom sustavu.

PRIMJENA I DOZIRANJE:

Profi Jump predstarter nuditi od 10-tog dana života. Nekoliko puta dnevno sipati manju količinu Profi Jumpa na ležište. Od druge sedmice života Profi Jump nuditi iz plitkih posuda. Posudu staviti blizu hranilice za krmaču i hraniti prasad u isto vrijeme hranjenja krmače, da bi prasad naučila uzimati hranu. Prasadi uvijek omogućiti pristup svježoj i pitkoj vodi jer se na taj način povećava konzumacija hrane. Zbog specifično prilagođenog nutritivnog sastava preporučujemo Profi Jump koristiti u fazi odbića. Nakon utroška od 1,5 do 2 kg Profi Jumpa prijeći na drugu vrstu hrane iz Biomin programa.


NETTO-MASA: 20 kg u vreći.

 

 

    Detalji