Od ove godine postali smo zastupnici i distributeri za Bosnu i Hercegovinu PHOSAGRO mineralnih đubriva. Phosagro je Ruska kompanija koja predstavlja jednu od najvećih agrohemijskih industrija u ovoj zemlji ali i u svijetu. U ponudi imamo formulacije NPK 15-15-15, NPK 8-20-30, UREA a posebno želimo da izdvojimo jedinstvenu formulaciju na tržištu a to je NPK 10-26-26 koja nudi najbolji omjer kvaliteta i cijene. Phosagro mineralna đubriva imaju odličnu rastvorljivost i pristupačnost mineralnih komponenti gajenim biljkama. Naročito treba naglasiti rastvorljivost fosforne komponente u vodi, koja iznosi preko 90 %.

Takođe veoma plodnu i dugogodišnju saradnju iz ove oblasti imamo i sa našim prijateljima iz Italije, kompanijom ADRIATICA spa.. U ponudi imamo već dobro poznate i provjerene formulacije mineralnih đubriva kao što su NPK 15-15-15, NPK 7-20-14, NPK 7-20-30, NPK 8-16-24.

Sve gore pomenute formulacije mineralnih đubriva možete pronaći u našim maloprodajnim objektima ali i kod naših partnera širom Republike Srpske, kao i čitave Bosne i Hercegovine sa kojima saradnju i plasman robe ostvarujemo preko naše veleprodaje.

Da pogledate dodatni video sadržaj, kliknite na logotip ispod.